Omelettrullar

Mat
007.jpg

Omeletterna kan fyllas med riven ost, räkor, avokado, ja med lite av varje. Kan göras som desserter också, ta bort peppar och fyll med färskost, finhackade jordgubbar och florsocker.

Ca 14 bitar

Det här behöver du:

4 ägg

1 dl vispgrädde

1 dl mjölk

salt, peppar

smör till stekning

Fyllning: 

100 g färskost

2 msk hackad dill

2 msk hackad gräslök

2 skivor kallrökt lax

2 skivor rökt skinka

Gör så här:

1. Vispa ihop ägg, grädde, mjölk, salt och peppar. Stek två tunna omeletter i stekpanna. Vänd upp dem på bakplåtspapper och låt svalna något.

2. Bred på färskost och strö över dill och gräslök. Lägg på lax på den ena och skinka på den andra. Rulla ihop och skär i bitar.

Recept: Kerstin Svensson

Föregående
Föregående

Smörstekt tunnbröd med räkor eller mozzarella

Nästa
Nästa

Quesadillas